Zezam – Zevenbergen

Zezam bestaat op dit moment uit ca 50 leden, verdeeld over sopranen, mezzosopranen, alten, bassen en tenoren; verdeeld over ca 40 dames en 10 heren. Wij repeteren elke week op donderdagavond. Zezam, is de afkorting van Zevenbergse Zang Amateurs en is opgericht op 16 april 1987.  

Het repertoire bestaat voornamelijk uit musical- en filmmuziek en een groot aantal “klassieke popsongs”. Het koor bestaat uit een hechte groep enthousiaste zangers en zangeressen en is het laatste jaar sterk in kwaliteit gegroeid.  

Wij verzorgen optredens bij verschillende lokale festiviteiten en evenementen. Verder doet Zezam jaarlijks mee aan enkele korenfestivals op verschillende plaatsen in het land.

Sinds 1 februari 2023 zingen wij onder de professionele leiding van Dirigent Licht Vocaal Luisa Parejo Bullon en sinds 1 maart 2023 is de muzikale begeleiding in handen van pianist René van Assche.  

Serieuze beoefening van de 4-stemmige zangkunst staat voorop, maar Zezam is ook een gezelligheidsvereniging waar naast het zingen ook andere activiteiten worden georganiseerd. Kortom een koor waarvan het een genoegen is lid te zijn! ” 

http://www.zezam.nl 

Categories:

Tags:

Comments are closed