Popkoor Focus – Den Haag 

Popkoor Focus uit Den Haag bestaat dit jaar 12,5 jaar! 

Popkoor Focus uit Den Haag staat onder leiding van dirigent Rob Manthey en heeft ongeveer 30 enthousiaste, ambitieuze leden die plezier hebben in samen muziek maken en een feestje bouwen. Rob zorgt er voor dat dat muzikaal op een zo hoog mogelijk niveau gebeurt. 

Eind dit jaar – zaterdag 9 november – zullen ze hun verjaardag op gepaste wijze vieren met een jubileumconcert ‘Memories!’. Dat wordt vast een heerlijke muzikale avond vol nostalgie en nieuwe uitdagingen. 

Popkoor Focus heeft al veel leuke en aparte ervaringen opgedaan. Zo doen ze mee aan allerlei festivals, hebben meestal in december een intensieve periode met sfeervolle kerstoptredens op diverse kastelen en ze gaan zelfs een echte flashmob af en toe niet uit de weg! 

Dit jaar staat in het teken van ons jubileumconcert met allerlei festiviteiten zoals Zingen op de Pier, een feestelijk weekendje naar de Veluwe en natuurlijk deelname aan een aantal festivals.    

Popkoor Focus beschikt over een swingend repertoire, variërend van nederpop en klassieke ballads tot rocknummers. Hedendaagse nummers als Rather Be wisselen af met klassiekers als ‘Old & Wise’  of Dream On en volijke nummers als ‘Think’ en ‘Umbrella’ . Jazzy nummers als ‘Aint no sunshine’ wisselen af met Queen covers.  Het koor zingt grotendeels versterkt maar heeft ook een aantal a capella nummers op het repertoire staan. Kortom, Popkoor Focus biedt jullie graag een gezellig en afwisselend optreden! 

Voor meer informatie ; www.popkoorfocus.nl 

Categories:

Tags:

Comments are closed