De Lofstem – Woubrugge

De Chr. Gem. Zangvereniging De Lofstem, Woubrugge. 

We willen graag even kennismaken. De Lofstem is een enthousiast koor, dat onder de bezielende leiding van dirigent Nelly van den Broek in zingen vreugde en voldoening beleeft. Gezien het feit dat het koor is opgericht in 1905 moet aangenomen worden dat het koor door de jaren heen bekendheid heeft verworven.  

Ons repertoire bestaat uit christelijke muziek; de laatste jaren zingen we ook mooie oratoria. Zo zijn we momenteel aan het oefenen voor ons concert op zaterdag 12 oktober 2024, waar we het oratorium “De Schepping” van Johan Bredewout willen laten horen.  

Het koor bestaat momenteel uit ruim 45 leden, die uit Woubrugge en de wijde omgeving komen. U houdt van koormuziek en -zang, anders zou u niet op de korendag komen luisteren. U moet weten dat we nog best heel wat zangers kunnen gebruiken.      

Wij bieden u de gelegenheid vrijblijvend een viertal maandagavonden met ons mee te oefenen zodat u de goede sfeer kunt ervaren.  

Uiteraard is het prettig als zangers muziek kunnen lezen, maar het is geen vereiste.  

We hopen dat u onze uitnodiging aanneemt. We oefenen op de maandagavond, 20.00 – 22.00 uur in gebouw Immanuel, Kerkstraat 1, Woubrugge. We vinden het fijn als we u daar kunnen begroeten. Als u meer informatie wilt, bezoek onze website of bel: 0172 – 518940. 

http://www.delofstem-woubrugge.nl 

Categories:

Tags:

Comments are closed