Stichting Operette Zoetermeer Cantiamo 

S.O.Z. Cantiamo brengt muziektheater in Zoetermeer en omstreken. Wij zijn een zeer gemêleerd gezelschap: 35 enthousiaste mensen die met passie en heel veel plezier zang, toneel en dans combineren. Bij ons ligt de nadruk op het operette-repertoire en daarmee zijn wij het enige gezelschap in de gehele regio, die deze vorm van muziektheater op de planken brengt. 

Jaarlijks voeren wij een volledige operetteproductie uit in de grote zaal van het Stadstheater in Zoetermeer. 

Bij Cantiamo ligt het accent op operette, maar dat wil niet zeggen dat wij andere muziekgenres hebben afgezworen. 

Integendeel: de laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld van een traditioneel operettegezelschap tot een vernieuwend muziektheatergezelschap van deze tijd, maar wel vanuit een klassieke basis. 

Kenmerkend daarbij is het brede en afwisselende opera- operette- en musicalrepertoire. Het is juist de combinatie van klassieke en lichtere muziek die Cantiamo maakt tot wat het nu is: een koor dat, naast de jaarlijkse operetteproducties, sfeervolle en gevarieerde concerten brengt.. 

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken of dit iets voor jou is? Kom dan een keertje meezingen op woensdagavond. We repeteren van 20.00 tot 22.30 uur in Benthuizen, Dorpsstraat 74. 

www.cantiamo.nl 

Categories:

Tags:

Comments are closed