MUSICALKOOR SUMMERTIME 

Musicalkoor Summertime is een ‘spetterend’ musical- en popkoor van circa 45 enthousiaste mannen en vrouwen. 

Plezier in het zingen staat voorop, maar ook kwaliteit bij de uitvoering. Juist die combinatie bezorgt menigeen regelmatig ‘kippenvel’. Koorleden zijn altijd bereid iets nieuws te proberen, als dit het plezier en de kwaliteit maar ten goede komt. 

Terug van weggeweest 

Na een geweldig concert ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum was Astrid  van Meeuwen toe aan wat anders. Maar de muzikale batterij is weer tot de nok toe gevuld en nu is ze weer even terug. En dat betekent een vertrouwd gezicht om toe te werken naar, jawel, het dertigjarig jubileum van het koor.  

Astrid is al lang actief als dirigent, alhoewel ze zichzelf zo liever niet noemt. ‘Voor dirigent moet je een studie volgen, en ik doe maar gewoon mijn best’, aldus Astrid.  

Maar onder de bezielende, gekke, af en toe dramatische begeleiding van Astrid, komt het koor wel tot bloei en worden de optredens steeds afwisselender en professioneler.  

Plezier, passie en spetterend zijn de meest treffende woorden die bij Astrid passen en daarmee past Astrid nog steeds heel erg bij Summertime. 

Summertime treedt regelmatig op, organiseert zelf concerten en werkt mee aan festivals. Na afloop van een optreden of concert krijgen leden en dirigente vanuit het publiek vaak leuke en leerzame reacties. Dat verhoogt het plezier in zingen en is bovendien een uitdaging om ieder optreden tot een feest te maken.  

De Summertimers laten u graag meegenieten van alles waar ze elke maandag zelf zo enthousiast mee bezig zijn. 

koorsummertime.nl 

Categories:

Tags:

Comments are closed