The Blue Stocking Singers

The Blue Stocking singers is een gemengd popkoor dat bestaat uit 31 enthousiaste leden. De meeste koorleden zijn dames en de leeftijden zijn gevarieerd van 18 tot 65+ jaar. 

BSS heeft ook 1 tenor (Jan ) in haar midden die voor de lage tonen in het koor zorgt. BSS is al jaren lang een begrip op het eiland Goeree Overflakkee en bestaat bijna 28 jaar. Het koor treedt regelmatig op bij korenfestivals, markten, braderien en andere gelegenheden. 

Zij hebben een divers repertoire bestaand uit Engels- en Nederlandstalige nummers zoveel mogelijk aangevuld met een leuke choreografie. 

Elke woensdag avond repeteert het koor in het Dorpshuis van Nieuwe Tonge onder leiding van Els v.d. Wetering die van elk nummer weer een prachtige bewerking weet te maken en na veel en lang oefenen proberen wij, als koor, ook iets moois neer te zetten. 

Els doet dit niet alleen want het koor wordt begeleid door een eigen Blue Stocking Band , bestaande uit 5 muzikanten: op piano (Anne Marie Rommelse), Cajon (Ian Visser), gitaar (Hans Nagtegaal., dwarsfluit (Jolien de Geest) en basgitaar (Stephan Trommel)! 

Veel luisterplezier!! 

Dirigente Els van de Wetering 

Categories:

Tags:

Comments are closed