Popkoor Fame

Popkoor Fame is een koor uit Hazerswoude-Dorp dat in februari 2022 is gestart. Met veel enthousiasme en plezier repeteren wij elke woensdagavond in Dorpshuis De Juffrouw. 

Van zingen krijg je energie en inmiddels hebben wij in ons korte bestaan al een aardig repertoire opgebouwd. Wij kiezen liedjes die ons aanspreken. Dat is bijvoorbeeld een swingend nummer zoals Crazy little thing called love. Maar we hebben ook mooie ballads, herkenbare nummers van de radio bijv. Viva la Vida. En mooie koorarrangementen van musicalnummers. Denk aan Can you feel the love uit The Lion King en -uiteraard- Fame. 

Wij oefenen met ingezongen bestanden. Dat zijn eenvoudige 3-stemmige arrangementen. Daar mag je als lid gebruik van maken en zoveel en zo vaak mee oefenen als je wilt. Dat kan thuis op de bank, in de auto of tijdens een wandeling. Gewoon vaak luisteren is al een goede basis om de melodie en tekst onder de knie te krijgen. Zowel onze leden met koorervaring als leden die echt helemaal blanco beginnen hebben daar veel houvast aan.  

In elk geval gaan we op de woensdagavond met elkaar aan de slag. Elke stempartij krijgt dan voldoende aandacht en vervolgens voegen we alles samen.  

Als dan, na een aantal weken, alle nootjes op de juiste plek vallen, dan geeft dat heel veel voldoening. 

Vorig jaar was ons debuut in Alphen en we hebben genoten van de gezellige muzikale sfeer. 

Wij hebben het afgelopen jaar weer veel nieuwe nummers toegevoegd aan ons  repertoire en wij willen dat graag laten horen op het Alphens Korenfestival.  

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom gerust langs op woensdagavond of schiet ons even aan als je nog vragen hebt. Alle informatie vind je ook op onze website www.popkoor-fame.nl 

Categories:

Tags:

Comments are closed