“Zanggroep Da Capo” komt uit Boskoop en bestaat inmiddels  26 jaar. De zanggroep heeft 45 leden en staat onder leiding van Bernard Hoving. Hij heeft ook het koor “Intercession” uit Rotterdam onder zijn hoede. Da Capo heeft Christelijke roots, de hoofdmoot van het repertoire bestaat daardoor uit new spirituals en gospels. Daarnaast zingen zij ook musicalnummers  en evergreens van bijv.  The Beatles, Leonard Cohen en Simon and Garfunkel. 

Met een zekere regelmaat treden zij op in kerkdiensten en organiseren ook eigen concerten. Al naar gelang worden zij begeleid door een fluitiste en/of pianiste. Indien wenselijk kunnen er ook een bassist en drummer aansluiten.  

Da Capo repeteert  elke dinsdagavond in de Boskoopse Zijdekerk.  De leeftijd van de leden loopt uiteen van bijna 30 tot over de 65.  

In een wat verder verleden heeft de zanggroep samen een concert georganiseerd met Marco Bakker. Ook werd er samen gemusiceerd met mannenkoor “ Die Gouwe Sanghers”, Kerkkoor “I Believe” en Harmonie “Concordia”. 

 

www.zanggroepdacapo.nl

 

Facebook: Zanggroep Da Capo 

 

Facebook