Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren wij de 10e editie van het Alphens Korenfestival!

Beste zangvrienden en vriendinnen,

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren wij de 10e editie van het Alphens Korenfestival!

Planning

Het festival start om 10:30 uur en eindigt rond 18:00 uur. Om iedereen een kans te geven zingt ieder koor twee sets van ca. 25 minuten op verschillende locaties. Koren met een liveband zullen slechts één keer zingen, maar hebben dan wel 50 minuten de tijd. 

Locaties en uitrusting

De optredens zullen plaatsvinden op binnen- en buitenlocaties. De locaties variëren in capaciteit. Zij zijn geschikt voor grotere koren of juist kleinere koren. De kleinste (binnen)locatie is geschikt voor hele kleine gezelschappen bestaande uit maximaal 10 personen.

Wij zorgen ervoor dat op de meeste locaties een geluidsinstallatie aanwezig is met een mengpaneel en een microfoon voor solozang of voor de aankondigingen. Afhankelijk van de locatie zorgen wij ook voor monitor speakers en overhead microfoons. Op sommige locaties wordt gezorgd voor een piano, deze is soms akoestisch, soms digitaal.

Vrijwilligers

Het organiseren van een festival van deze omvang kan alleen georganiseerd worden als er voldoende vrijwilligers (gastheren/vrouwen) zijn om de podia te bemannen. Wij doen een dringende oproep aan de deelnemende koren om vrijwilligers te werven die ons gedurende (een deel van) de dag willen helpen. Koren die een of meerdere vrijwilligers meenemen krijgen voorrang in de plaatsingsprocedure.


De inschrijving is op dit moment gesloten.

Beste heer, mevrouw,

Hartelijke dank voor de getoonde interesse in het Alphens Korenfestival. De inschrijving voor deelname aan het festival op 25 mei 2024 is op dit moment gesloten. Wij kunnen u op een wachtlijst zetten, voor het geval wij een extra podium toe kunnen voegen of andere koren uitvallen. Mocht u dit willen stuur dan een mail naar  inschrijven@alkoren.nl. Anders zien wij u graag terug op een volgend festival.

Mocht u erop geattendeerd willen worden wanneer de inschrijving opent voor het festival te houden in 2025, stuur dan een mail naar  inschrijven@alkoren.nl

Wij voegen u dan toe aan de verzendlijst.


Met muzikale groet,

Het bestuur

Alphens Korenfestival