40Forever Wateringen

Theaterkoor 40forever viert het 30-jarig bestaan in 2024. Het koor staat onder de muzikale, ervaren leiding van Sebastiaan Philippa, een dirigent die zijn sporen ruimschoots in de muziekwereld heeft verdiend. We hebben een fantastisch combo met twee gitaristen, een keyboardspeler, een drummer en een saxofonist! Ons koor bestaat uit meer dan 60 personen met hoge sopranen, sopranen, alten, tenoren en bassen. Met elkaar delen we onze passie voor het meerstemming zingen van onder andere Engelse en Nederlandstalige songs.  

Naast optredens zoals op korenfestivals maakt theaterkoor 40forever eigen producties met zang, choreografie en theater. Het huidige repertoire bestaat uit nummers uit de jaren ’60 tot heden. Denk daarbij aan nummers van Queen en Adèle, maar ook Racoon en Rag ’n Bone Man. 

Er wordt vooral 4 en 5 stemmig gezongen (Hoge sopraan, Sopraan, Alt, Tenor en Bas). We worden ondersteund door een live combo. Onder leiding van onze dirigent en door middel van workshops proberen wij onze zangkwaliteiten naar een hoger niveau te brengen 

Theaterkoor 40forever

Categories:

Tags:

Comments are closed